Skoro jasno
23°
Bratislava
Florián
4.5.2024
V Adamovom rúchu robí kliky po celej krajine
Zdielať na

V Adamovom rúchu robí kliky po celej krajine

Zdroj: ISIFA/Továreň Fourth Plastic po explózii

Vyzlečie sa a nahý si cvičí na tých aj najneprístupnejších miestach! Zábava? Kdeže! Tento slávny módny komentátor si vyberá také miesta, ktorých sa týkajú dôležité spoločenské problémy alebo na ktoré spravodlivosť pozabudla... Pozrite sa!

Ou Č´-chang je 53-ročný módny komentátor známy po celej Číne. A práve takýmto kurióznym spôsobom chce protestovať proti rôznym problémom čínskej spoločnosti a jej kontroverzného ekonomického rozvoja a verejnosť upozorňovať na veci, na ktoré by inak zabudla.

A kto by zabudol na nahého muža na ulici, ktorý si cvičí na alarmujúcich miestach? Pozrite si FOTOGALÉRIU!

FOTO1: Klinika plastickej chirurgie Čung-ao. Mladé dievča si kvôli súťaži Super Girl nechalo urobiť kozmetické úpravy. Pri komplikáciách s anestéziou zomrelo.

FOTO2: 22-ročný študent univerzity Che-pej sa opil a sadol za volant. Zrazil dvoch spolužiakov, ktorí na následky zranení zomreli. Pri zatýkaní zakričal na policajtov "Môj otec je Li Kang" (vysokopostavený bezpečnostný úradník). Tá sa začala ironicky používať pri akomkoľvek vyhýbaní sa spravodlivosti.

FOTO3: Továreň Foxconn Technology Group´s Shenzen s vysokým tempom výroby. Tento rok spáchalo 11 jej zamestnancov samovraždu.

FOTO4: Nočný klub Passion and Regal v Pekingu zavreli 11. mája pre prostitúciu. Polícia totiž viedla intenzívnu kampaň proti ilegálnym nočným klubom, salónom a kúpeľom po celej krajine.

FOTO5: Hotel Tianxia Phoenix, skokom z ktorého spáchalo samovraždu mladé dievča. Zaútočili na ňu a pokúsili sa ju znásilniť piati muži. Dvaja z nich boli príslušníkmi dopravnej polície.

Najčítanejšie správy