Zatiahnuté, dažďové prehánky
12°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
FOTO: Fikcia? Nie, realita! Aj takto pracujú v Google
Zdielať na
Zahraničie

FOTO: Fikcia? Nie, realita! Aj takto pracujú v Google

Zdroj: flikr

Google je jedným z najobľúbenejších vyhľadávačov na svete. Vo štvrtok sme ukázali, ako môže byť v tejto firme veselo. A to aj pri tvorení máp. Teraz sa pozrite zase na to, aké pracovné podmienky si užívajú jej zamestnanci...

Nepoužívajú schody, ale šmykľavky na to, aby sa dostali z jedného poschodia na druhé. Oddychujú v kabínkach, ktoré pripomínajú lyžiarske lanovky. Namiesto obeda biliard? Nie, veď stihnú jedno aj druhé. Tak presne takto to vyzerá v Googleplexoch- budovách firmy Google po celom svete.

Nielen zábava ale aj tvrdá práca. Vývojári tejto spoločnosti majú na svoju prácu vyhradené aj také miestnosti, kde sa namiesto stolov a stoličiek nachádzajú hojdacie siete, lehátka, alebo mäkké vaky na sedenie. Pri nadštandardnej starostlivosti sa hneď pracuje lepšie a títo ľudia svoju prácu robia na 150%.

Nášho čitateľa prekvapili vývojári Google Maps. Cez unikátny projekt tvojenoviny nás upozornil, že na cestu z Japonska do Číny odporučili použiť vodné lyže. No a z Tokia do New Yorku je podľa nich potrebné použiť kajak. Presvedčte sa o tom sami.

Ako to vyzerá v budovách google na celom svete? Pozrite si fotogalériu

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy