Oblačno
17°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Masaker ako z Devínskej. Strelkyňa nešetrila vlastného syna!
Zdielať na
Zahraničie

Masaker ako z Devínskej. Strelkyňa nešetrila vlastného syna!

Zabila štyroch ľudí vrátane syna. Pomätenú ženu zneškodnila nemecká polícia na chodbe nemocnice... Po súdnej pitve však vyšli najavo šokujúce okolnosti!

AKTUALIZOVANÉ! 21.09.2010 14:15

Strelkyňa z Lörrachu svojho syna zbila do bezvedomia a potom ho zadusila igelitovou taškou! Bývalého partnera zabila dvoma výstrelmi do hlavy a krku. Vyplýva to zo súdnej pitvy.


AKTUALIZOVANÉ! 20.09.2010 17:15

Podľa najnovších informácií vraj vrahyňa svojho syna nezastrelila! Na tele päťročného chlapčeka totiž našli vyšetrovatelia stopy tupého násilia. Predbežne sa ešte nevie, ako dieťa zomrelo. Nie je však vylúčené, že zomrel až pri explózii, ktorú žena spôsobila.


AKTUALIZOVANÉ! 20.9.2010 15:25

Strelkyňou bola 41-ročná advokátka. Susedia o nej tvrdia, že mala ťažkú povahu. S bývalým partnerom viedli spor o dieťa.


Žena malokalibrovou ručnou zbraňou zabila najprv svojho bývalého druha a potom svojho päťročného syna.

K týmto dvom vraždám došlo krátko po 18.00 h v mužovom byte. V priebehu drámy tam zaznela mohutná explózia, ktorú vyvolala strelkyňa zapálením vysoko horľavých chemikálií a byt úplne zničila.

Po úteku z bytu vbehla žena do neďalekej Nemocnice svätej Alžbety, kde na gynekologickom oddelení zabila ošetrovateľa. Vážne zranila policajta a pred nemocnicou dvoch chodcov. Nikto so zranených nie je v ohrození života.

Drámu ukončila polícia, ktorá ženu zastrelila na chodbe prvého poschodia nemocnice. "Svojím odhodlaným zákrokom zasahujúci príslušníci zabránili horšiemu," povedal náčelník bádensko-württemberskej polície Wolf Hammann. Od explózie po posledný výstrel neuplynulo ani 40 minút.

Z horiaceho domu zachránili hasiči šesť dospelých a jedno dieťa. Do nemocnice previezli 15 ľudí, ktorí sa priotrávili splodinami. Samotní hasiči nemohli spočiatku zasiahnuť, keďže ich ohrozovala streľba.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy