Zatiahnuté
13°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Dvaja návštevníci zoo hádzali po zvieratách kamene: Nahnevalo ich, že nič nerobili
Zdielať na

Dvaja návštevníci zoo hádzali po zvieratách kamene: Nahnevalo ich, že nič nerobili

Zdroj: Zoo Poznań Official Site

POĽSKO / Správanie mužov nahnevalo pracovníkov poľskej zoo aj niekoľko návštevníkov. Po zvieratách začali hádzať kamene.

Dvoch návštevníkov poľskej zoo nudilo, že zvieratá len ležia a nič nerobia. Po odpočívajúcich bizónoch začali hádzať kamene, čo nahnevalo pracovníkov zoo a okoloidúcich návštevníkov. Existuje videozáznam, kde je vidieť dotyčných mužov hádžucich kamene po týchto zvieratách. Video zdieľala aj samotná zoo. "Radi by sme poďakovali tomu, kto si dal tú prácu a upozornil nás a zaznamenal, ako dvaja návštevníci hádzali kamene na odpočívajúce bizóny," napísali na svojom facebooku.

"Dotyční ospravedlňovali svoje správanie tým, že si kúpili lístky a zvieratá nič nerobia," informovala zoo. Vyjadrili sa tiež, že písať ďalej nebudú a prosia ľudí, aby urobili to isté. "Slová, ktoré máte na jazyku sú veľmi vulgárne," uviedla na svojom facebooku poľská zoo. 

Pracovníkov zoo zarazil ďalší fakt. Dvojica mala so sebou aj dieťa. "Sme presvedčení, že keď dieťa vyrastie, bude po týchto mužoch tiež hádzať kamene. Zvlášť v čase, keď budú starí, chorí alebo unavení z horúčavy a nič nebudú robiť," doplnili pracovníci. Svedkovia, ktorí išli okolo v čase, kedy muži hádzali na bizóny kamene sa k incidentu vyjadrili tiež. "Mali by mať doživotný zákaz vstupu do zoo," myslí si jeden zo svedkov. "Toto miesto je útočiskom tých zvierat. Majú právo nič nerobiť. A mali by sme byť vďační a šťastní, že ich môžeme chodiť obdivovať," vyjadril sa k situácii ďalší svedok.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy