Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Facebook jej odhalil svadbu manžela! Bez rozvodu si zobral inú
Zdielať na
Zahraničie

Facebook jej odhalil svadbu manžela! Bez rozvodu si zobral inú

Zdroj: rivieramaya26/ilustračné

O svadbe manžela s inou ženou sa dozvedela z fotografií zavesených na sociálnej sieti.

Lynn France manžela z nevery podozrievala dávno. Boli tu ďaleké služobné cesty bez pasu a rezervácie v hoteli mimo cieľa služobky. Jasné dôkazy však našla na Facebooku - 200 fotografií zo svadby na profilovej stránke nevesty!

Štyridsaťjedenročná Lynn sa odhodlala jeho novej žene napísať: "Ahoj, som jeho manželka. Mám s ním dieťa." Manžel John po odhalení sobáš priznal. Prekvapením však bolo jeho tvrdenie, že s Lynn nikdy neboli manželia. Svadba vraj bola anulovaná, informoval Lynn manželov právnik Gary Williams.

Lynn a John sa vzali v júli 2005 v Taliansku. Svadbu organizovala firma Regency San Marino. Na jej webe je stále fotografia Lynn v svadobných šatách. "Ak by to bola pravda, potom by John klamal aj Federálny daňový úrad, poisťovne a banky," uviedol právny zástupca Lynn Andrew Zashin.

Lynn sa v júni 2009 rozhodla manželovi odpustiť a nepristúpiť na rozvod. Dala mu druhú šancu. O tri mesiace neskôr však John aj s ich 2-ročným synom ušiel. Vraj žije so synom a novou ženou na Floride, pričom sa snaží o získanie opatrovníctva. Matka môže teraz vidieť syna iba prostredníctvom fotiek cez rovnaký profil na Facebooku, cez ktorý zistila manželovu svadbu. "Pravda je horšia ako fikcia. Pozorujem ženu, ktorá žije môj život," dodala France.

Zdielať na

Najčítanejšie správy