Polojasno
12°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Kňaz dal za cirkevné peniaze zväčšiť poprsie milenke
Zdielať na

Kňaz dal za cirkevné peniaze zväčšiť poprsie milenke

Zdroj: Trishhhh/ilustračné

Duchovný s povesťou Casanovu zviedol vydatú matku troch detí.

Tento 45-ročný duchovný, ktorý má povesť Casanovu, najprv zviedol vydatú ženu Annu, matku troch detí. Na jeho vkus však mala malé prsia, preto jej navrhol, aby si ich nechala zväčšiť. Plastickú operáciu milenky potom zaplatil z cirkevných peňazí.

Na celú kauzu prišiel podvedený manžel Anny, ktorý dlhodobo pracoval v zahraničí. Nedávno jej nazrel do mobilu, v ktorom našiel niekoľko fotografií poprsia vlastnej manželky - na nich plastický chirurg fixkou naznačil, kade povedú jednotlivé rezy. Zároveň v mobile objavil vyše 200 zamilovaných SMS správ od kňaza. Milenec v sutane jej napríklad písal, ako veľmi ju miluje a že jednu omšu bude slúžiť špeciálne pre ňu.

Podvedený muž informoval o činoch kňaza jeho nadriadeného, štetínského pomocného biskupa Mariana Kruszylowicza, a predložil mu aj dôkazy. Ten vzápätí rozhodol o preložení náruživého kňaza na inú faru.

Obyvatelia obce, v ktorej Bartolomiej S. donedávna slúžil, sa v tejto záležitosti názorovo líšia. Časť veriacich je pobúrená a žiada návrat peňazí, ktoré kňaz venoval na zatraktívnenie milenky. Druhá zasa tvrdí, že to všetko sú len výmysly.

Samotný kňaz sa odmietol k záležitosti poľskému denníku Fakt vyjadriť, informuje internetový portál novinky.cz.

Najčítanejšie správy