Zatiahnuté
24°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Bábätko katapultovalo z auta. Prežilo!
Zdielať na

Bábätko katapultovalo z auta. Prežilo!

Zdroj: Memekode/ilustračné

Len 6-týždňového Jonathana katapultovalo z auta. Chlapček preletel cez vozovku - a to všetko bez jediného škrabanca!

Auto Jonathanovho otca letelo rýchlosťou až 112 kilometrov za hodinu po diaľnici M6 v Anglicku. Hororový scenár začal v momente, keď autu praskla pneumatika a dieťa vyhodilo cez okno von. Len 6-týždňový chlapček sa vyšmykol z bezpečnostných pásov a preletel cez vozovku. Skončil mimo nej.

"Kričal som, pretože som si myslel, že nájdem už len časti zo svojho dieťaťa a krv," komentoval jeho 31-ročný dvojnásobný otec Oliver pre Sunday Mirror situáciu po nehode, keď vyskočil z auta a začal svojho chlapčeka hľadať. "Bolo to ako nočná mora. A keď som videl prázdne sedadlo auta, bola to agónia. Myslel som, že mám po dieťati."

Začul však plač a malého Jonathana našiel ležať mimo vozovky. Ihneď ho vzal do bezpečia a k hysterickej matke Sadaf. "Chytila som svoje dieťa a pripravila sa na najhoršie. Ale nemal na tele ani škrabanec! Strašne plakal, chvíľku som ho tíšila a potom zaspal."

V nemocnici bolo dieťatko vyšetrené lekármi, ktorí prekvapene jeho stav komentovali takto: "je fit, živý, zdravý a šťastný".

Najčítanejšie správy