Zatiahnuté, dažďové prehánky
13°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Tínedžera (14) takmer zabili pre iPod!
Zdielať na

Tínedžera (14) takmer zabili pre iPod!

Zdroj: r.f.m II/ilustračné

Chlapca kopali a bili až do bezvedomia.

Tylerova mama žiada väčšie právomoci a možnosť zasiahnuť proti detským gangom. „Jednou z najväčšou chýb našej vlády bolo, že zakázala rodičom fyzicky trestať svoje deti,“ tvrdí pre dailymail.co.uk Jerry Molloyová z Claphamu v juhozápadnom Londýne.

„Možno im len chýba disciplína a autorita rodiča. Ak by museli poslúchať, nekončili by gangoch a neničili by životy iným,“ hovorí Jerry.  

Tyler, ktorý chce byť raz lekárom, v stredu po škole zašiel do parku porozprávať sa so svojimi troma kamarátkami. Tam ho obkolesila skupina asi 15-ročných tínedžerov. Mladíci žiadali, aby im odovzdal, čo má pri sebe. Chlapec v úmysle vyhnúť sa problémom podal zlodejom svoj iPod, mobilný telefón, bankomatovú kartu a vetrovku.

Vtom jeden z útočníkov zasadil Tylerovi prvú ranu a neskončil, až kým chlapec neupadol do bezvedomia. Ten bezvládne spadol na zem, načo mu ostatní kopali do žalúdka a hlavy. Dve z dievčat, ktoré celému incidentu prihliadali, utekali po pomoc, zatiaľ čo jedno zostalo na mieste a snažilo sa útočníkov spacifikovať.

Tyler vyviazol s natrhnutou slezinou, početnými vnútornými zraneniami a momentálne je stále napojený na prístroje. Jeho stav je však už stabilizovaný. Polícia útok vyšetruje ako pokus vraždu.  

Najčítanejšie správy