Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Matka verila, že jej dcéru posadol diabol. Len 9-ročné dievča počas rituálu zomrelo
Zdielať na

Matka verila, že jej dcéru posadol diabol. Len 9-ročné dievča počas rituálu zomrelo

Archívne video

SRÍ LANKA / Polícia na Srí Lanke vyšetruje úmrtie deväťročného dievčaťa, ktoré ubili počas exorcizmu. V spojitosti s úmrtím zatkla dve podozrivé - ženu, ktorá rituál na vyhnanie zlého ducha vykonala, a matku dievčaťa. Ženy by sa mali v pondelok mali postaviť pred súd, kde im oznámia obvinenia.

Incident sa odohral cez víkend v mestečku Delgoda, okolo 40 kilometrov severovýchodne od hlavného mesta Kolombo. Hovorca polície Ajith Rohana vysvetlil, že matka verila, že jej dcéru posadol démon, a vzala ju do domu exorcistky, aby ho z nej vyhnala. Tá najprv dievča natrela olejom a potom ju začala opakovane biť palicou. Keď dieťa stratilo vedomie, vzali ho do nemocnice, kde zomrelo. V pondelok by mali vykonať jej pitvu.

Žena, ktorá vykonala rituál, je v oblasti známa tým, že v minulých mesiacoch ponúkala takéto služby. Polícia vyšetruje, či takto netýrala aj niekoho ďalšieho.

Rohana varoval verejnosť, aby sa vystríhali pred spomenutými službami, keďže nebohé dievča nie je prvé, čo zomrelo pri takomto rituáli.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy