Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Pri Michalovciach došlo k tragickej nehode: Chodec zrážku s autom neprežil
Zdielať na

Pri Michalovciach došlo k tragickej nehode: Chodec zrážku s autom neprežil

VINNÉ / K tragickej nehode, pri ktorej vyhasol život 80-ročného chodca, došlo v nedeľu večer pri obci Vinné. Staršieho pána zrazil 21-ročný vodič priamo na priechode pre chodcov. Muža v tmavom oblečení si údajne všimol prineskoro. Ten zraneniam podľahol ešte na mieste nehody.

80-ročný chodec chcel prejsť na druhú strany cesty. Osudnou sa mu, žiaľ, stala zrážka s osobným autom. Vozidlo šoféroval 21-ročný mladík. Muža bez reflexných prvkov zbadal na priechode pre chodcov v poslednej chvíli, kedy už nedokázal ubrzdiť. Narazil do neho prednou časťou auta. Telo dopadlo na cestu asi 50 metrov od miesta zrážky.

80-ročnému mužovi nepomohli ani privolaní záchranári. Pri nehode utrpel vážne poranenia, ktorým, žiaľ, na mieste podľahol. Policajti u vodiča auta alkohol nezistili. To, či bol pod vplyvom alkoholu nebohý chodec, bude známe po súdnej pitve.

Na mieste bol aj znalec z odboru dopravy, ktorý bude zisťovať presné okolnosti tejto tragickej zrážky. Michalovský vyšetrovateľ v tomto prípade už začal trestné stíhanie pre usmrtenie.

https://www.facebook.com/KRPZKE/posts/3389685827797896

Súvisiace články

Najčítanejšie správy