Jasno
14°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
VIDEO: Zábery, z ktorých mrazí. Sedemdesiatdva ročná vodička náraz neprežila
Zdielať na

VIDEO: Zábery, z ktorých mrazí. Sedemdesiatdva ročná vodička náraz neprežila

ČESKÁ REPUBLIKA / Jazda po diaľnici v protismere je vždy extrémnym rizikom a často sa končí fatálne. Video obsahuje autentické zábery z nehody. Na záberoch je vidieť, ako vodička ide v protismere a zrazí sa s dodávkou.

Na mieste nehody boli po zrážke všetky zložky záchranného systému. Nehoda si vyžiadala niekoľko zranení pričom vodička, ktorá išla v protismere náraz neprežila.

Vodička si pravdepodobne nevšimla, že ide v protismere. Na diaľnici sa nesnažila zviditeľniť, napríklad rozsvietením stretávacích svetiel a ani vodič dodávky nezareagoval. Podľa dopravného experta mal vodič dosť priestoru na úhybný manéver ale pravdepodobne sa nevenoval dopravnému riadeniu. Miesto, kde vodička vošla do protismeru je zatiaľ neznáme. "Kde by mohla vodička vojsť do protismeru, je momentálne vyšetrované rovnako, ako ďalšie okolnosti prípadu," povedala hovorkyňa Polície ČR Markéta Johnová.

Príbeh 72-ročnej ženy pre CNN Prima News nakrúcala Eva Jarkovská. Upozorňujeme, že nasledujúce zábery nie sú vhodné pre maloletých divákov.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy