Polojasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Muž ponúkal ľuďom na ulici sexuálne služby. Jeho ponuku museli odmietnuť aj policajti
Zdielať na

Muž ponúkal ľuďom na ulici sexuálne služby. Jeho ponuku museli odmietnuť aj policajti

Zdroj: fb - policie České republiky

PARDUBICE / Mestská polícia v českých Pardubiciach riešila naozaj kuriózny prípad. 49-ročný muž ponúkal na ulici skupine ľudí sexuálne služby. Takúto ponuku sa snažil dať aj policajnej hliadke, ktorá ho odmietla.

Hliadku mestskej polície prvýkrát privolala skupina mužov, ktorej sexuálne služby ponúkal, no oni ho rázne odmietli. O prípade informoval blesk.cz. Tu sa ale všetko len začalo. "Pre divné chovanie 49-ročného muža homosexuálnej orientácie, mali strážnici v Pardubiciach dva výjazdy," vyjadril sa hovorca mestskej polície Jiří Sejkora. Hliadka neskôr zistila, že muž je pod vplyvom alkoholu.

Sex ale ponúkal aj strážnikom, ktorí ho odmietli. "Páni evidentne nemali záujem a to isté mužovi vysvetlila aj naša hliadka," pokračoval hovorca mestskej polície. O hodinu a pol ale muža stretla polícia opäť, tentokrát bol už ale tak opitý, že sa nedokázal postaviť ani na nohy. Policajti teda muža vzali na záchytnú stanicu, aj počas cesty im ale ponúkal sexuálne služby. "Strážnik ponuku s poďakovaním odmietol," dodal hovorca. 

Pozrite si reportáž o kurióznom prípade, ktorý sa odohral v Nitre- Sexuálne ukájanie rovno na ulici:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy