Polojasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Manžel jej pomáha, zahŕňa darčekmi a neháda sa s ňou. Rok po svadbe chce žena rozvod
Zdielať na

Manžel jej pomáha, zahŕňa darčekmi a neháda sa s ňou. Rok po svadbe chce žena rozvod

Archívna reportáž

Rozvod neminul ani jeden z najbohatších manželských párov sveta. Išlo o najdrahší rozvod za neuveriteľných 35 miliárd dolárov. Pozrite si archívnu reportáž.

ABÚ ZABÍ / Nevedela to už vydržať, a tak sa rozhodla rozviesť. O mimoriadne netradičnom dôvode rozvodu uplynulé dni informovali médiá v Spojených arabských emirátoch.

Pomáha jej v domácnosti, nekričí na ňu, neháda sa s ňou a až príliš ju miluje. Uvedené dôvody viedli ženu z emirátu Fudžajra k tomu, aby požiadala súd o rozviazanie jej manželstva. Informoval o tom portál Khaleej Times.

Bez lásky je manželstvo len sotva šťastné, no podľa ženy, ktorú médiá nemenujú manželstvu škodí aj príliš veľa lásky. "Nikdy na mňa nekričal a nič mi neodmietol. Dusila ma jeho extrémna láska a náklonnosť. Dokonca mi pomáhal upratovať dom," vysvetľovala žena pred súdom. 

Žena sa tiež rozhorčovala nad tým, že jej muž varil a za celý rok, čo manželstvo trvalo, sa s ňou ani raz nepohádal. "Chcem diskutovať, niekedy aj hádku, nie tento bezkonfliktný život plný poslušnosti," povedala. 

Chce byť perfektným manželom

Obetavý a milujúci manžel na súde uviedol, že chce byť milý a požiadal súd šaría, ktorý má v Spojených arabských emirátoch na starosti manželstvá a rozvody, aby ich nerozviedol. "Nie je fér súdiť manželstvo po roku. Každý sa učí zo svojich chýb," vysvetlil. 

Súd prípad zatiaľ odložil, aby mali obaja možnosť zmieriť sa, prípadne sa poučiť zo svojich chýb. 

​Ako vyzerali svadby šľachticov v minulosti? Pozrite si archívnu reportáž.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy