Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Dcéra žila tri roky s matkinou mŕtvolou. Hrozí jej 20 rokov za mrežami
Zdielať na

Dcéra žila tri roky s matkinou mŕtvolou. Hrozí jej 20 rokov za mrežami

Archívna reportáž

TEXAS / Kontroverzný prípad riešila polícia v Texase. V rodinnom dome našli pozostatky už niekoľko rokov nebohej staršej ženy. Navyše tam s ňou žila jej dcéra s dieťaťom. Hrozí jej za to 20 rokov za mrežami.

V Texase zadržali ženu, ktorá žila spolu s dcérou v dome, kde roky ležala mŕtvola jej matky, uvádza portál BBC. Polícia predpokladá, že 71-ročná pani v roku 2016 spadla, jej 47-ročná dcéra jej neposkytla potrebnú pomoc a ona "v priebehu niekoľkých dní zomrela na následky pádu", ktorý v skutočnosti nebol život ohrozujúci.

Kostrové pozostatky našli na podlahe v spálni, pričom matka s dcérou spali v druhej izbe. Keďže dievča žilo s babkinu mŕtvolou, keď malo menej ako 15 rokov, jej matku obvinili aj z ublíženia dieťaťu. Úrady dievča umiestnili do opatery príbuzných. Jej matke hrozí až 20 rokov väzenia a pokuta do 10-tisíc dolárov (v prepočte zhruba 8860 eur).

Zosnulá stará mama 35 rokov pracovala v miestnej škole a podľa polície bola rešpektovanou členkou miestnej komunity. Na dôchodku si privyrábala ako biletárka na športových podujatiach v meste Seguin.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy