Zatiahnuté
20°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Bolek Polívka krstil medvedie dvojčatká
Zdielať na
Zahraničie

Bolek Polívka krstil medvedie dvojčatká

Ľadové medvieďatá slávili polrok. ZOO v Brne im za krstného otca pozvali milovníka zvierat herca Bolka Polívku. <b>Pozrite si VIDEO</b>

Ľadové medvieďatá a ešte k tomu dvojčatá! Cez víkend s nimi brnenská ZOO oslávila ich polročné narodeniny a pri tejto príležitosti ich tiež pokrstila. Krstným otcom im nebol nik iný ako herec Bolek Polívka.

Mená, ktoré medvede dostali, sú Bill a Tom podľa lídrov nemeckej hudobnej skupiny Tokio Hotel, osemnásťročných dvojčiat Toma a Billa Kaulitzových. Za ne môžu medvedíky poďakovať práve fanúšikom tejto skupiny, ktorí poslali vo verejnom hlasovaní najviac hlasov. Predbehli tak 2800 navrhnutých mien, medzi nimi tiež Pat a Mat z rozprávky "A je to" či Bolek (Polívka).

Ako prezradil Polívka, toto nie je jeho prvý krst. Už v minulosti krstil krokodíla, vačicu a dokonca žirafu. Zvieratá vo všeobecnosti miluje, na farme v Olšanoch chová až niekoľko druhov. S medvedími dvojčatami sa však stretol prvýkrát.

Krstný list bol potvrdený sektom. A medvieďatá sa pustili aj s matkou Corou do darčekového koša plného makrel. V brnenskej ZOO si svoj pobyt užijú ešte do konca tohto roka. Potom sa vydajú do sveta.

Zdielať na

Najčítanejšie správy