Oblačno
17°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Jackie Chan spieva pre obete zemetrasenia
Zdielať na
Zahraničie

Jackie Chan spieva pre obete zemetrasenia

Jackie Chan je veľmi obľúbeným hercom a kung-fu hviezdou a očakáva sa, že jeho pesnička bude znieť v Číne na každom mieste. <b>VIDEO: Jackie Chan v štúdiu</b>

Medzinárodná hviezda Jackie Chan sa zavrel do štúdia, aby naspieval novú pieseň. Je venovaná všetkým obetiam najhoršieho zemetrasenia v Číne, k akému došlo za posledných 30 rokov.

Vyžiadalo si smrť 20-tisíc ľudí, pričom 25-tisíc ďalších ľudí zostalo v postihnutej oblasti uväznených a potrebovali pomoc záchranárov. Pesnička má názov "Nikdy neopusť smrť alebo život" a zložili ju ako pesničku, ktorá bude sprevádzať  vysielanie reportáží o zemetrasení v televízií.

Jackie Chan je veľmi obľúbeným hercom a kung-fu hviezdou a očakáva sa, že jeho pesnička bude znieť v Číne na každom mieste. "Keď som videl zábery v televízií, myslel som na to, ako ja môžem pomôcť. V tomto čase sa môžeš cítiť skutočne bezmocný. Chceš byť superhrdinom, letieť tam a  vyriešiť to tam," povedal Chan.

Herec a nadácia Honk Kong cisárska nadácia poskytli pre obete 10 miliónov jenov (29 miliónov korún). Ďalšia herecká hviezda Jet Li pomohol sumou vo výške jedného milióna jenov, teda takmer 3 miliónmi korún.

Zdielať na

Najčítanejšie správy