Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Hrozivý nález v dome v Chorvátsku. V mraziaku ležalo mŕtve telo ženy
Zdielať na

Hrozivý nález v dome v Chorvátsku. V mraziaku ležalo mŕtve telo ženy

Archívna reportáž

ZÁHREB / V obľúbenej dovolenkovej destinácii v Chorvátsku došlo k neobvyklej vražde. Na severe krajiny v dedine Palovec našli v rodinnom dome mŕtve telo ženy. To bolo zabalené v igelite a uložené v mraziaku.

Dedina Palovec sa nachádza neďaleko slovinských a maďarských hraníc. Policajti tu v rodinnom dome našli v mraziaku telo ženy, ktoré bolo zabalené v igelitovom vreci. Podľa miestnych médii ide najskôr o viac ako 18 rokov hľadanú študentku, ktorá v dome žila s rodičmi. 

Podľa policajnej databázy zmizla vtedy 22-ročná Jasmína Dominićova v auguste 2000. "Naposledy som ju počul hovoriť, že ide pracovať na turistickú loď, kde mala študentskú brigádu," povedal v roku 2011 novinárom jej otec Martin Dominić, ktorý, žiaľ, medzitým zomrel. 

Zmiznutie mladej ženy pritom po prvýkrát rodina oficiálne ohlásila v lete 2005 a podľa miestnych médii dokonca uviedli, že s Jasmínou boli v kontakte aj po roku 2000. Hlavnou podozrivou v tomto prípade je jej staršia sestra Smiljana. Polícia sa k prípadu vyjadruje ojedinele, aj s potvrdením totožnosti nájdeného tela čaká až na finálne závery pitvy. "Myslíme si, že je to tá nezvestná osoba ale nemôžeme to povedať s istotou. V dobe, kedy bolo ohlásené zmiznutie, sme pátrali hlavne v okolí miesta. Nemali sme žiadne indície, že sa niečo stalo vo vnútri domu, " vyjadril sa na tlačovej konferencii policajný hovorca, podľa ktorého členovia rodiny prešli aj testami na detektore lži. 

Pod panelákom na známom sídlisku našli ležať mŕtve telo muža. Pozrite si reportáž:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy