Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Rande sa skončilo drámou. Žena sa zachránila až vyskočením z okna
Zdielať na

Rande sa skončilo drámou. Žena sa zachránila až vyskočením z okna

Zdroj: Flickr

BRNO / Zoznámenie cez internet nemusí mať šťastný koniec. Dôkazom je aj prípad ženy z Brna, ktorá prežila hrôzu. Keď totiž prišla na dohodnuté miesto, muž sa na ňu vrhol, priviazal ju a ona následne upadla do bezvedomia. Týmto sa ale celá hrôza neskončila.

Rande si dohodli na pondelok večer 21. januára. Miesto, kde sa mali stretnúť, bol práve byt 32- ročného muža v brnenskej časti Královo Pole. Žena dúfala, že stretnutie dopadne podľa jej predstáv, namiesto toho ale zažila hrôzu. Keď sa ich večer nevyvíjal podľa predstáv, chcela odísť. Muž sa ale na ňu vrhol, priviazal ju o posteľ a začal škrtiť. "Ženu mal dusiť a zviazať. Keď sa prebrala z bezvedomia, bola už priviazaná k posteli," vyjadril sa hovorca polície Pavel Šváb, pre blesk.cz. 

Agresor jej zobral mobil, doklady aj všetky peniaze. Vyzul jej aj topánky, a potom ju pravidelne chodil kontrolovať. "Žene sa po dlhom snažení podarilo z pút uvoľniť. Pod návalom strachu o život sa vyšplhala do strešného okna, kde začala kričať o pomoc," pokračoval hovorca polície. Muž jej výkriky pravdepodobne započul a okamžite išiel za ňou do miestnosti. "V momente, keď sa k nej priblížil, vyskočila z okna, ktoré bolo v niekoľkometrovej výške," dodal Šváb. 

Pomohli jej až okoloidúci, ktorí videli ako z okna vyskočila. Žena podľa polície utrpela poranenia, s ktorými skončila v nemocnici. Muža vyšetrovateľ následne obvinil z lúpeže a zbavenia osobnej slobody. Teraz mu hrozí 10 rokov za mrežami. Na rozhodnutie súdu čaká vo väzbe. 

Mladík s mačetou napadol matku. Pozrite si reportáž, čo bolo dôvodom tohto brutálneho útoku:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy