Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Polícia pátra po mužovi. Ukájal sa medzi regálmi a do svojej aktivity chcel zapojiť predavačku
Zdielať na

Polícia pátra po mužovi. Ukájal sa medzi regálmi a do svojej aktivity chcel zapojiť predavačku

PRAHA / Policajti pátrajú po mužovi, ktorý sa prišiel sexuálne ukájať medzi regály obchodu s potravinami. Do svojej nechutnej zábavky chcel zapojiť aj predavačku, tá sa mu vyšmykla a zavolala pomoc. Policajti to riešia ako znásilnenie. Zábery vo videu nie sú vhodné pre maloletých.

Incident sa odohral vo večierke na jednej z najrušnejších ulíc v Prahe a zaznamenali ho priemyselné kamery. Do večierky prišiel muž a zamieril k regálu s čistiacimi prostriedkami. Tie ale nechcel použiť na domáce práce. Namiesto toho si rozopol nohavice a začal si o ne trieť penis. "So správaním neprestal ani vo chvíli, keď prechádzal od regálu k regálu," uviedol Tomáš Hulan, hovorca polície. Keď mu šermovanie s penisom medzi regálmi nestačilo, zavolal si predavačku, aby mu odporučila nejaké čistidlo. "Chytil ju za ruku, ktorou sa snažil si dať do rozkroku na svoj obnažený penis. Podľa poškodenej malo dokonca dôjsť ku kontaktu," opísal udalosti hovorca polície. "Strčil si moju ruku medzi nohy. stihla som sa odtiahnuť, ale už som sa ho, bohužiaľ, dotkla. potom som utiekla k pultu, kde som poprosila ďalších zákazníkov o pomoc," povedala predavačka. 

​Predavačka utiekla, aj keď sa jej hanbatý násilník začal ospravedlňovať. Zavolala si pomoc a políciu, ktorá tvrdí, že je to trestný čin - pokus o znásilnenie. "Keďže došlo zo strany predavačky ku kontaktu s obnaženým údom hľadaného, hrozí mu v prípade odsúdenia trest odňatia slobody až na päť rokov," objasnil Tomáš Hulan. 

Video úchylnej túžby po uspokojení zverejnili policajti, pretože sa im ho nepodarilo chytiť. Dúfajú, že sa im niekto ozve, kto muža spozná.

Pozrite si aj reportáž o mužovi, ktorý obťažoval svojim správaním ľudí pred obchodom: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy