Oblačno
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Melania Trump sa cíti najšikanovanejším človekom na svete
Zdielať na

Melania Trump sa cíti najšikanovanejším človekom na svete

WASHINGTON / Manželka amerického prezidenta Donalda Trumpa Melania sa považuje za jedného z najviac prenasledovaných ľudí na svete. Rovnako hovorila aj o tom, že ak ženy tvrdia, že boli sexuálne napadnuté, mali by poskytnúť silné dôkazy. "Nemôžete len tak niekomu povedať:, Bola som sexuálne napadnutá '," myslí si.

"Môžem povedať, že som tým najšikanovanejším človekom na svete," odpovedala Melania Trump na otázku, či si naozaj myslí, že je tým najviac zastrašovaným človekom. "Stačí sa pozrieť, čo o mne ľudia hovoria," dodala. Rozhovor poskytla pre televíziu ABC News, ktorý stanica v plnom rozsahu odvysiela v piatok a z ktorého televízia už časť zverejnila.

Trump sa tiež rozhovorila o situácii v prezidentovej kancelárii. Povedala, že niekoľkým ľuďom, ktorí tam pracujú, neverí. Manželovi v tejto veci však údajne poskytla úprimné rady. "No a niektorí už tam nepracujú," uviedla. "Je ťažké vládnuť, vždy si musíte strážiť chrbát," myslí si.

Hovorila tiež o tom, že mnoho žien v uplynulých mesiacoch verejne prehovorili o tom, že boli obeťami sexuálneho násilia. Prvá dáma mieni, že ženy, ktoré toto tvrdia, by mali poskytnúť silné dôkazy. To, čo by takýmto dôkazom mohlo byť, nespresnila.

"Nemôžete len tak niekomu povedať:, Bola som sexuálne napadnutá '," vyhlásila. "Pretože médiá niekedy zájdu príliš ďaleko a spôsob, akým vykreslia niektoré príbehy, nie sú správne. To nie je dobre," uviedla.

Trump sa počas senátneho schvaľovacieho procesu nového sudcu Najvyššieho súdu USA Bretta Kavanaugh zastala. Kavanaugha obvinili tri ženy zo sexuálneho násilia a chlípneho správania v čase, keď bol študentom. Kavanaugh všetky obvinenia poprel. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy