Polojasno
25°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Známy YouTuber v obrovskej rýchlosti prešiel do protismeru a čelne vrazil do SUV. Nehodu neprežili tri osoby
Zdielať na

Známy YouTuber v obrovskej rýchlosti prešiel do protismeru a čelne vrazil do SUV. Nehodu neprežili tri osoby

SAN DIEGO / Slávny YouTuber známy pod menom McSkillet je medzi troma mŕtvymi, ktorí zahynuli pri štvrtkovej dopravnej nehode v Kalifornii. Podľa polície 18-ročný Trevor Heitmann alias McSkillet šoféroval športové vozidlo, pričom vo vysokej rýchlosti prešiel do protismeru a čelne sa zrazil s SUV, v ktorom zahynuli 43-ročná žena Aileen Pizarro s 12-ročnou dcérou Aryanou. Prípad sa stal neďaleko San Diega.

Podľa svedkov išiel mladý vodič rýchlosťou nad 160 kilometrov za hodinu, a to v protismere.

​Predtým zapríčinil iný incident, počas ktorého narazil do plota základnej školy, no nikto neutrpel zranenia. Práve to nahráva špekuláciám, že išlo o pokus o samovraždu.

McSkillet má na YouTube takmer 900-tisíc odberateľov a na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter má státisíce fanúšikov. Venoval sa najmä videám týkajúcim sa populárnej počítačovej hry Counter Strike.

https://twitter.com/ABC7/status/1033382238014992385

Podľa niektorých správ mal tínedžer nedávno problémy vyplývajúce z jeho činnosti, ktoré si vyžiadali zmrazenie jeho účtu a obmedzenie príjmu. Na obľúbený kanál nepridal nové video už viac ako päť mesiacov. Jeho kamaráti vyhlásili, že pred štvrtkovou nehodou trpel psychickými problémami. Príčinu zrážky v súčasnosti vyšetruje polícia.

Desivú čelnú haváriu vyšetrovali aj nedávno na výjazde z Humenného:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy