Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Tehotná žena dostala namiesto voňavého latte chemický čistič
Zdielať na

Tehotná žena dostala namiesto voňavého latte chemický čistič

ALBERTA / Jedna z reštaurácií známeho rýchleho občerstvenia mohla spôsobiť obrovské komplikácie. Namiesto kávy latte, ktoré si tehotná žena v ôsmom mesiaci objednala, dostala čudesnú zmes kávy a silného chemického čističa. Žena si kávu zobrala pri rýchlom okienku a len o kúsok ďalej si z kávy upila, ihneď sa do reštaurácie vrátila.

Tehotná Kanďanka Sarah Douglas vošla do reštaurácie a chcela ihneď hovoriť s manažérom prevádzky. Podala mu hrnček, v ktorom bola namiesto napenenej voňavej kávy, len akási hnedastá brečka. "Ukázala som mu tú kávu a spýtal sa ma, či chcem novú. Odpovedala som, že absolútne nie, že toto je neakceptovateľné," povedala žena pre miestne noviny Lethbridge News Now.

​Reštaurácia sa žene, ako informuje portál BBC, ospravedlnila osobne a aj prostredníctvom vyhlásenia. V ňom vysvetlili, kde sa stala chyba. Pri rannej údržbe stroja zabudli odpojiť čistiacu hadicu od prívodu zásobníku na mlieko. Podľa správy reštaurácia prijala ďalšie dodatočné kontroly strojov, aby sa podobný incident už neopakoval. Tehotná matka dvoch detí aj napriek tomu, že sa cítila dobre, navštívila svojho lekára. Ten našťastie nezistil nič podozrivé.

Káva je skvelý životabudič a nakopne nielen ľudí, pozrite sa:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy