Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Princ William s priateľkou Kate zháňajú spoločné bývanie
Zdielať na
Zahraničie

Princ William s priateľkou Kate zháňajú spoločné bývanie

Ešte pred niekoľkými mesiacmi by málokto očakával takýto posun vo vzťahu princa Williama a Kate. Pár totiž na jar po päťročnom vzťahu oznámil rozchod. <b>VIDEO: Williamov výcvik</b>

Britský princ William sa vraj chystá k spoločnému bývaniu so svojou priateľkou Kate Middletonovou. Denník Daily Mail dnes píše, že Middletonová hľadá dom, kde by sa spoločne s Williamom mohla usadiť.

"William a Kate zháňajú dom," cituje Daily Mail priateľa hviezdneho páru. Aj keď by podľa neho každý očakával, že sa 25-ročný princ usadí so svojou partnerkou v dome, ktorý sa preňho stavia v údolí Wye v grófstve Carnwall, nič nie je dopredu dané. "Kate si to uvedomuje a chcela by byť v inom grófstve," tvrdí zdroj.

Prvorodený syn korunného princa Charlesa vraj nehľadá "nič veľké z hľadiska kráľovských štandardov", túži však po veľkom pozemku. S Kate údajne tiež nechcú byť príliš izolovaní, pretože by si chceli užívať vidieckeho života.

Daily Mail upozorňuje, že ešte pred niekoľkými mesiacmi by málokto očakával takýto posun vo vzťahu Williama a Kate, ktorá v stredu oslávi 26. narodeniny. Pár totiž na jar po päťročnom vzťahu oznámil rozchod, čo vyvolalo v Británii aj vo svete veľkú pozornosť, keďže noviny mesiace predtým špekulovali o tom, kedy sa William s Kate konečne zasnúbi.

REUTERS

Spoločne sa znovu na verejnosti objavili v júni, kedy ich fotografi zachytili, ako sa bozkávajú na párty na oslavu Williamovho ukončenia kurzu pre vojenských veliteľov. A 1. júla už Kate znovu sedela v kráľovskej lóži na koncerte k 10. výročiu smrti Williamovej matky princeznej Diany, aj keď nie priamo po boku svojho vyvoleného.

V kráľovských kruhoch si údajne vyslúžila prezývku "Waity Katy" (Čakajúca Katy), keďže hlavným cieľom jej života je vraj svadba s budúcim britským panovníkom. Priatelia páru tvrdia, že obaja sú si teraz bližší než kedykoľvek predtým a že ich vzťah oproti minulosti "dozrel".

V minulom roku sa William nebude môcť svojej priateľke príliš venovať. Už v pondelok nastupuje na štvormesačný výcvik u britského Kráľovského letectva, kde sa naučí pilotovať lietadlá a vrtuľník; potom ho čaká niekoľkomesačný výcvik v námorníctve.

V roku 2009 bude mať William 27 rokov a podľa svojich priateľov už prehodnotil svoje skoršie prehlásenie, že sa nemieni oženiť skôr, než bude mať 28 či 30 rokov. Jeho matka Diana vraj vždy chcela, aby sa William oženil mladý, aby sa mohol venovať svojej žene a rodine, než nastúpi na trón.

Zdielať na

Najčítanejšie správy