Oblačno
Bratislava
Rudolf
17.4.2024
Bývalá kráľovná krásy obvinená z únosu priateľa
Zdielať na
Zahraničie

Bývalá kráľovná krásy obvinená z únosu priateľa

Zdroj: stupidcelebrities.net

Miss Arizona uniesla, dohrýzala svojho expriateľa.

Američanka Kumari Fulbright, bývalá kráľovná krásy arizonského okresu Pima County, je obvinená z únosu svojho bývalého priateľa.

Dnes o tom informovala agentúra AP, podľa ktorej tejto 25-ročnej študentke práv hrozí dlhé väzenie. Fulbright, ktorá sa v rokoch 2005 a 2006 zúčastnila súťaže krásy Miss Arizona, údajne v decembri vylákala svojho bývalého priateľa do svojho bytu. Tu ho vraj prepadli dvaja iní muži, spútali ho a vyhrážali sa mu pištoľou. Fulbright potom podľa polície pohrýzla muža do predlaktia, pravej dlane a do ucha a s mäsiarskym nožom v ruke sa mu vyhrážala, že ho zabije.

Bývalý priateľ Fulbrightovej nakoniec dokázal zo zajatia uniknúť. Na polícii vypovedal, že mu podozriví údajne zobrali peňaženku s približne 500-600 dolárov, mobilný telefón a kufrík.

Incident podľa polície začal kvôli šperkom missky. Bývalá kráľovná krásy obviňovala svojho expriateľa, že jej ich ukradol, a požadovala ich vrátenie. Fulbright v stredu opustila svoj byt, vysťahovala z neho všetok nábytok a neodpovedá na telefonáty.

Polícia pátra po nej i po oboch mužoch, ktorí sa únosu údajne zúčastnili.

Zdielať na

Najčítanejšie správy