Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Média sa obávajú o prvú dámu USA. Melania Trump sa na verejnosti neukázala už 3 týždne
Zdielať na

Média sa obávajú o prvú dámu USA. Melania Trump sa na verejnosti neukázala už 3 týždne

WASHINGTON / Americkej tlači neušla absencia prvej dámy. Tá sa na verejnosti neukázala už od 10.mája. Médiá preto začali špekulovať. A Biely dom zareagoval.

Americká prvá dáma Melania Trump zareagovala na množiace sa špekulácie, ktoré vyvolala jej absencia na verejnosti. Novinári začali špekulovať, či jej neprítomnosť na verejných podujatiach nie je spojená s nešpecifikovanými komplikáciami, ktoré by mohli súvisieť s jej nedávnou hospitalizáciou. Naposledy sa na verejnosti objavila pred 3 týždňami. V stredu preto všetkým poslala odkaz cez Twitter.​

​Na sociálnu sieť napísala, že sa cíti skvele a tvrdo pracuje.

https://twitter.com/FLOTUS/status/1001912411933364224

48-ročná Melania Trump v polovici mája podstúpila vo vojenskej nemocnici vo Washingtone zákrok, počas ktorého jej lekári odstránili nezhubné cudzorodé tkanivo na obličke. Po piatich dňoch hospitalizácie sa vrátila domov, údajne v dobrom stave.

"Médiá pracujú predčasne a špekulujú, kde som a čo robím. Buďte si istí, že som tu v Bielom dome so svojou rodinou, cítim sa skvele a tvrdo pracujem pre deti a americký ľud," napísala vo svojom tweete.

Slovinská manželka šéfa Bieleho domu Donalda Trumpa sa pred novinármi naposledy objavila 10.mája pri príležitosti vítania troch Američanov prepustených zo severokórejského zajatia. Štyri dni potom ju hospitalizovali.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy