Polojasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Bude mať Harry pred oltárom fúzy? Aj na to Briti pred svadbou stávkujú
Zdielať na

Bude mať Harry pred oltárom fúzy? Aj na to Briti pred svadbou stávkujú

WINDSOR / Stávkové kancelárie svadbou Meghan Markle a princa Harryho získali. Pred ich svadbou prijali veľmi zaujímavú zbierku stávok na čokoľvek viac i menej bizarné. Prinášame vám prehľad tých najšialenejších.

Ľudia stávkujú napríklad na to, či príde nevesta na aute značky Rolls-Royce alebo Bentley, či bude mať princ Harry vojenskú uniformu, ale aj to, či príde kráľovná v modrom klobúku. Súčasťou ďalšej stávky nie je len to, že bude mať Harry uniformu, ale aj jeho fúzy. 

Harryho fúzy sú predmetom stávok aj v kombinácii s počtom medailí, ktoré si podľa ľudí na seba v deň svadby vezme. Niekto si myslí, že ich bude viac ako dve, iní, že viac ako tri. Aj na to sú ľudia ochotní staviť peniaze.

Hostia i počasie

Mnohí si stavili na to, že bude v deň svadby princa Harryho a americkej herečky Meghan Markle pršať. Otázne je, aký kurz je na túto stávku vzhľadom na to, že hovoríme o známej daždivej Británii. 

Ďalšou z obľúbených tém a predmetom stávok sú aj hostia. Bude kráľovná Alžbeta v jednej miestnosti s Davidom Beckhamom, Serenou Williams a s Rory McIlroyom alebo to bude Joss Stone, James Blunt a princ Seeiso z Lesotha? Mnohí dávajú šance aj skupine One Direction, ale aj tomu, že sa svadobného obradu zúčastní ktorýkoľvek člen rodiny Kardashian. 

Veľa sa špekulovalo aj o tom, kto povedie Meghan Markle pred oltár. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy