Oblačno
23°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Po jedinom rande poslala mužovi 65 000 správ. Musela ju zatknúť polícia
Zdielať na

Po jedinom rande poslala mužovi 65 000 správ. Musela ju zatknúť polícia

WASHINGTON / Aj z jediného rande môže vzísť veľká láska. Takéto vzplanutia zažila Američanka Jacqueline Ades, ktorá po jednej schôdzke začala svoj mužský náprotivok doslova bombardovať správami a prenasledovať. Odkazov mala zanechať celkovo 65 000, nakoniec bol muž nútený obrátiť sa na políciu, ktorá ženu zatkla, píše server USA Today.

Začalo to ako jedno z mnohých bežných rande v dnešnej dobe. Jacqueline Ades so svojím nemenovaným náprotivkom spoznala cez mobilnú aplikáciu, a tak vyrazili na schôdzku. Jednu jedinú. Žena sa však do muža mala ihneď zamilovať a začať ho doslova uháňať. "Prišlo mi, že som stretla svoju spriaznenú dušu a hovorila som si, že budeme robiť to čo ostatní, nakoniec sa vezmeme a všetko bude tak, ako má byť," uviedla žena.

Lenže k láske mal vzťah oboch ľudí ďaleko. Ades mužovi vraj niekedy poslala aj 500 správ denne, v ktorých mu neskôr začala i vyhrážať. "Ani sa ma nepokúšaj opustiť. Zabijem ťa. Nechcem byť vrahyňa," písala v jednom odkaze. "Ale čo urobím s tvojou krvou? Vykúpem sa v nej. Som ako Hitler. Ten chlap bol génius," bolo v niekoľkých ďalších správach.

Minulý rok zbadal muž Adesovú, ako parkuje v aute pred jeho domom a ďalej mu posiela kvantum správ. Polícia zasiahla a z pozemku ženu vyviedla. Lenže tým príbeh neskončil. Pred mesiacom sa muž na diaľku pozeral na záznamy z bezpečnostnej kamery a zistil, že sa Ades opäť motá okolo jeho domu. Strážnici ju našli neskôr priamo vo vnútri, ako sa kúpe vo vani. Keď policajti prehľadali ženino auto, našli na sedadle veľký mäsiarsky nôž.

Žena bola nakoniec zatknutá a obvinená z vyhrážania, zastrašovania, prenasledovania a obťažovania. Ades povedala, že nemala v úmysle mužovi ublížiť a pripustila, že jej správy boli šialené.

Toto ste už počuli? Keďže nechcú cestovať na dovolenku sami, požiadajú cestovku, aby našla parťáka:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy