Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Prvá dáma skočila do jazera zachraňovať psa, ochrankár ju nechalal v štichu
Zdielať na

Prvá dáma skočila do jazera zachraňovať psa, ochrankár ju nechalal v štichu

BRAZÍLIA / Brazílska prvá dáma Marcela Temerová skočila do jazera u prezidentského paláca. Dôvodom bola záchrana jej psíka, ktorý nedokázal doplávať na breh. Lenže príslušník ochranky len stál na brehu a ani sa nepohol. Skrátka, nechal ju ako sa hovorí - v štichu.

Incident sa stal ešte koncom apríla. Prvá dáma Brazílie, Marcela Temer, venčila svojho psíka Picolyho okolo jazierka v prezidentskom paláci. Štvornohý kamarát rasy Jack Russell sa ale tak šantil vo vode, že odrazu prestal vládať. A na breh to bolo ďaleko.

Prvá dáma neváhala. Keď zbadala, že jej miláčik melie z posledného, skočila do vody a odvážne ho vytiahla. Lenže jej ochrankách zostal na brehu stáť bez toho, že by jej pomohol. Svoj osud tak spečatil. Keďže prvej dáme v krízovej situácii nepomohol, rozhodli sa ho prepustiť.

https://twitter.com/sorirepensar/status/993666607837843456

Pri jazierku, ktoré sú súčasťou záhrady sa Marcela Temer prechádzala aj so synom. Príslušníka ochranky vyzvala, aby jej pomohol, on ale odmietol. Manželka prezidenta v šatách skočila do vody a psíka zachránila.

Rodina prezidenta Temera má okrem Jacka Russella Picolyho ešte aj zlatého retrívera s menom Thor.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy