Skoro jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Rodičia vážne intoxikovali bábätko marihuanou
Zdielať na

Rodičia vážne intoxikovali bábätko marihuanou

PARÍŽ / Rodičia vo Francúzsku vystavovali desaťmesačnú dcéru a jej dvoch starších bratov drogám. Dievčatko muselo byť pre zdravotné ťažkosti hospitalizované. Lekári prišli na to, že príčinou je intoxikácia marihuanou.

Lekári nemocnice Trousseau upozornili políciu na prípad potom, čo pred niekoľkými týždňami prevzali do starostlivosti desaťmesačné dievčatko. Čoskoro rozpoznali, že jej vážne ťažkosti spôsobila intoxikácia niekoľkými druhmi omamných látok, najmä marihuanou. Jej stav sa zlepšil, vyšetrenia ale ukázali, že s drogami prišli do kontaktu aj jej dvaja starší bratia.

Rodičia troch detí sú od 18. apríla vo väzbe. Po prehliadke ich hotelovej izby polícia našla hašiš. Žena a muž vo veku 32 a 40 rokov sa priznali, že pravidelne užívajú niekoľko druhov drog, ale nevysvetlili, ako došlo k otrave ich malej dcéry. Podľa analýzy prišli aj jej bratia (dva a štyri roky) do kontaktu s rôznymi drogami, hlavne s marihuanou, extázou a kokaínom.

Pár utrácal za drogy nemalé peniaze, preto sa rodina potýkala s veľkými finančnými ťažkosťami a bola ubytovaná v sociálnom domeSúd bude prípad riešiť ako užívanie drog, zámerné vystavovanie detí nebezpečenstvu a porušovania základných rodičovských povinností.

Tieto "sestry" v tom majú jasno:

Najčítanejšie správy