Zatiahnuté
17°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Oddych v salóne krásy sa zmenil na peklo. Dve sestry spacifikovali zločinca
Zdielať na

Oddych v salóne krásy sa zmenil na peklo. Dve sestry spacifikovali zločinca

LOS ANGELES / Namiesto príjemného oddychu v salóne krásy zažili najhoršiu bitku v živote. Výtržník využil neprítomnosť personálu a napadol dve staršie ženy. Teraz čaká, či za neho niekto z rodiny zaplatí kauciu. Zábery v reportáži nie sú vhodné pre maloletých divákov.

Bolo to horšie než nočná mora - hovorí Virginia, ktorú v salóne napadol neznámy muž. Zaútočil zozadu. Pravdepodobne chcel ju aj jej sestru okradnúť. "Nemali sme ani čas sa báť," uviedla napadnutá Imelda. 

Inštinktívne si napadnuté sestry chránili zdravie aj svoje kabelky. Útočník proti nim nemal šancu. "Snažili sa zachrániť si život, navzájom sa pred tým násilníkom chránili," povedala policajná hovorkyňa Lillian Carranza. Útočník ale neprestával. Keď sa z toalety vrátila zamestnankyňa salónu, okamžite utekala zavolať na pomoc chlapíkov z vedľajšieho obchodu. "Vzali stoličky a z celej sily ho udierali, aby im nemohol ublížiť. Boli veľmi odvážne," povedal predavač Rene Solis. 

Vlastným očiam nemohli uveriť ani policajti. Keď zbadali výtržníka, potešili sa. Bol to totiž ten istý muž, ktorý ukradol spred rodinného domu auto a pátrali po ňom už niekoľko hodín. Vyšetrovatelia sa teraz snažia zistiť, čo všetko stihol urobiť v čase medzi krádežou auta a bitkou v salóne.

Pozrite si archívnu reportáž.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy