Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Nezniesol, že ho predbiehajú ženy, a tak do nich úmyselne búral
Zdielať na

Nezniesol, že ho predbiehajú ženy, a tak do nich úmyselne búral

Archívna reportáž

CHOMUTOV / Polícia obvinila z pokusu o ublíženie na zdraví 48-ročného vodiča z Jirkova, ktorý svojou agresívnou jazdou na aute dvakrát spôsobil dopravnú nehodu. V oboch prípadoch sa zameral na ženy za volantom. Je totiž pravdepodobné, že práve ženy za volantom mužovi prekážali.

Najprv v júni na Pražskej ulici svojim vozidlom úmyselne narazil do osobného auta vodičky, ktorá ho predbiehala. Podobne sa zachoval v novembri, keď s požičaným vozidlom ohrozil vodičku, ktorá ho predbehla. Pre svoje konanie čelí obvineniu z pokusu o ublíženie na zdraví. Podozrivý je aj fakt, že v oboch prípadoch boli za volantom ženy a muž sa do nich rozhodol naraziť zrejme úmyselne. 

"Ženu dobehol, predbehol ju a potom náhle vošiel do jej jazdného pruhu. Vodička už napriek akejkoľvek snahe nestačila zabrániť nárazu vozidiel. Len vďaka svojej duchaprítomnosti vyviazli obe vodičky bez zranení. Škody na ich autách sú zhruba 50 000 korún," uviedla policajná hovorkyňa Marie Pivková. Podľa portálu IDnes.cz, okresný súd v nedeľu poslal obvineného do väzby. Hrozí mu trest odňatia slobody v rozmedzí dva až osem rokov. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy