Jasno
21°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Dva týždne po svadbe podala žiadosť o rozvod. Manžel vraj stále upratuje
Zdielať na

Dva týždne po svadbe podala žiadosť o rozvod. Manžel vraj stále upratuje

KÁHIRA / Oba dva týždne po svadbe požiadala 28-ročná žena o rozvod. Jej muž vraj trávi všetok čas doma upratovaním. Nazvala ho domácou puťkou. Navyše jej ani nedovolí, aby mu s niečim pomohla

Tridsaťjedenročný muž riadi v Egypte úspešný obchod s oblečením. Na všetku prácu si ale najal zamestnancov a tak trávi všetok čas doma. Jeho ženu Samaru ale táto skutočnosť vôbec neteší, pretože jej manžel od rána do večera upratuje a robí všetky domáce práce. 

Žena vraví, že takýto život už nemôže viac vystáť. Neustále vraj niečo čistí a presúva nábytok. Navyše nechce ani jej pomoc. S manželom si to už niekoľkokrát snažila vysvetliť, on jej ale vždy povedal, že ak chce bývať v jeho dome, musí dodržiavať jeho pravidlá. "Sme manželia iba dva týždne, poznám ho a milujem už viac ako dva roky. Bohužial som ale zistila, že s ním nedokážem žiť," zverila sa miestnemu portálu. 

"Môj manžel je žienka domáca, v dome mi na nič nedovolí siahnuť. O varenie, o upratovanie a o všetky domáce práce sa výhradne stará iba on. Sám dokonca perie, žehlí, zametá a ukladá potraviny v chladničke," pokračuje Samar, uvádza portál novinky.cz. 

Doma nikdy neupratoval 

Ženu najviac vyčerpáva nečinnosť. "Na všetko si najal ľudí, aby mohol byť doma. Já potom iba sedím a pozerám sa na neho," vysvetlila žena svoje rozhodnutie k podaniu žiadosti o rozvod. Samar sa o jeho chovaní zmienila aj svokre. Tá neskrývala prekvapenie. Vraj jej syn doma nikdy predtým neupratoval. Žiadosť o rozvod podala v Káhire s tým, že jej manžel neposkytol absolútne žiadnu slobodu pri domácich záležitostiach. Uviedla, že sa cíti ako hosť v hoteli. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy