Skoro jasno
15°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
VIDEO: Macronov pes urobil niečo výnimočné. Nudné rokovanie zmenil na zábavu
Zdielať na

VIDEO: Macronov pes urobil niečo výnimočné. Nudné rokovanie zmenil na zábavu

PARÍŽ / Keď musíš, tak musíš. A pokojne aj v prezidentskom paláci. Pes francúzskeho prezidenta Emmanuela Macrona si uľavil pred kamerami počas rokovania hlavy štátu s tromi ministrami. Kríženec menom Nemo vykonal malú potrebu pri krbe v Elyzejskom paláci.

Keď si Macron všimol, čo robí jeho pes, povedal svojim spolupracovníkom, že jeho pes práve "robí niečo výnimočné". Keď sa jeden z prítomných opýtal, či to robí často, Macron a následne všetci ostatní, prepadli smiechu. 

Prezident s ministrami vzali tento incident s humorom. Nema si prezidentský pár adoptoval v auguste a ešte ho nestihol celkom naučiť hygienickým návykom. Pomenovali ho po kapitánovi zo slávnej knihy Julesa Vernea.

Ako pripomína portál IDnes.cz, verejnosť mohla prezidentovho štvornohého miláčika prvýkrát vidieť pri vítaní nigérijského prezidenta Mahamadoua Issoufoua. Nemo sa vtedy prejavil ako vychovaný pes. Poslušne sedel pri Macronovej nohe a potom sa usadil na schode. Pritom statočne ignoroval novinárov, ktorí na neho celý čas pískali. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy