Zatiahnuté
21°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Nevesta utiekla s peniazmi na snúbencovu rozlúčku so slobodou
Zdielať na

Nevesta utiekla s peniazmi na snúbencovu rozlúčku so slobodou

Archívne video

LONDÝN / Štvordňový výlet na Ibizu sľúbila svojmu snúbencovi Chrisovi Rachel krátko pred svadbou. So sľubom, že všetko zariadi vybrala od jeho priateľov peniaze. Nakoniec s nimi zmizla a výlet sa nekonal.

Rachel vybrala od všetkých 29 dohodnutých hostí 440 libier, čo je zhruba 482 eur. Sľúbila im, že vybaví letenky aj hotel. Dokonca zašla tak ďaleko, že každému dala falošné letenky. Nikomu preto nenapadlo, že by mohlo ísť o podvod. 

Keď všetci dorazili na letisko, zistili, že ich letenky nie sú platné. Skúsili zavolať do hotela na Ibize, v ktorom mali byť ubytovaní, no opäť počuli negatívnu odpoveď. Keď si pomaly začali dávať dokopy časti puzzle, Rachel už bola dávno preč. Ako uvádza portál Novinky.cz, odvolávajúci sa na denník The Sun, išlo o pomstu, pretože sa Rachel domnievala, že ju Chris podviedol. 

"Slová nedokážu popísať, ako sa cítim. Veľmi sa ospravedlňujem všetkým svojim skvelým kamarátom, ktorí so mnou mali vyraziť na rozlúčku so slobodou. Prepáčte, chlapci," uviedol na sociálnej sieti Chris. Myslel si, že má tú najlepšiu snúbenicu na svete, keď sa rozhodla vziať rozlúčku so slobodou do svojich rúk.  

https://twitter.com/InspGadgetBlogs/status/906347783950667777

Pozrite si archívne video, v ktorom urobila nevesta rozruch v lietadle. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy