Skoro jasno
20°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Polícia prišla na miesto nehody. Ich auto skončilo tiež zdemolované
Zdielať na

Polícia prišla na miesto nehody. Ich auto skončilo tiež zdemolované

BUŠTEHRAD / Problémy na cestách sa nevyhýbajú ani policajtom. Hliadka zastavila pri dopravnej nehode, policajti vystúpili a to im pravdepodobne zachránilo život. Nasledovalo škrípanie pneumatík a náraz. Služobné auto ostalo zdemolované a na mieste sa tvorili kilometrové kolóny.

K hromadnej nehode došlo na diaľnici D7 u Buštehradu. Polícia prišla na miesto udalosti, kedy vodička bieleho auta nezvládla riadenie a narazila do zvodidiel. Po tom, ako vystúpili z auta, sa stalo niečo nečakané. "V tej chvíli prišlo k miestu ďalšie vozidlo, ktoré najskôr narazilo do zvodidiel a následne aj do policajného auta," hovorí policajná hovorkyňa Michaela Nováková. 

Na mieste zasahovali aj záchranári, do nemocnice nakoniec ale nikoho neviezli. Vodiča, ktorý narazil do policajného auta utrpel iba ľahké zranenia a zdravotnú pomoc mu poskytli na mieste. Polícia vyšetruje okolnosti nehody. Jedným z dôvodom mohlo byť aj počasie, cesty boli mokré a vodiči to zrejme podcenili. Alkohol bol u všetkých po spravení dychovej skúšky vylúčený. 

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy