Polojasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Šoférovala opitá na mol. V aute navyše viezla malé dieťa
Zdielať na

Šoférovala opitá na mol. V aute navyše viezla malé dieťa

FLORIDA / Žena po ceste prechádzala z pruhu do pruhu. Keď sa ju hliadke konečne podarilo chytiť, z auta takmer vypadla a neskôr ledva stála na nohách. Policajtom stále opakovala, že mala len dva malé poháriky alkoholu. To ale nebolo všetko. V aute okrem iného viezla malé dieťa.

Na vodičku upozornil políciu šofér nákladiaku, ktorý takmer pre šialenú jazdu mladej matky nabúral. Brendy Lerm nakoniec policajti zastavili. Z auta vybrali malé dieťa a odviedli ho do bezpečia. Šoférka už bola ťažší oriešok.

Na otázku koľko toho vypila vedela odpovedať presne. "Hmm, pár..dva, maličké," vykrúca sa zo situácie Brendy. Žene bolo len ťažko rozumieť. Jazyk sa jej plietol a tak radšej skúšal iné policajné praktiky. Mala očami sledovať pohyb pera, ale ona ledva stála na nohách. Mala tiež prechádzať po bielej čiare, ale ani to nedopadlo o nič lepšie.

Keď už si s ňou nevedeli rady, tak jej nasadili putá a posadili do ich auta. To sa Brendy nepáčilo. Kričala, nadávala a nakoniec sa policajtom aj vyhrážala smrťou. Páchateľke vymerajú trest za jazdu pod vplyvom, za vyhrážky a aj za týranie dieťaťa.  

Súvisiace články

Najčítanejšie správy