Jasno
17°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Američanov pobúril Trumpov flirt počas pracovnej doby
Zdielať na

Američanov pobúril Trumpov flirt počas pracovnej doby

WASHINGTON / Donald Trump opäť pobúril nielen vlastných občanov. Najnovšie sa rozhodol flirtovať s írskou reportérkou počas toho, ako telefonoval s prvým, otvorene homosexuálnym írskym premiérom Leom Varadkarom. Na udalosť reagovala aj reportérka, ktorá Trumpa zaujala viac ako nový premiér.

Americký prezident Donald Trump telefonoval s novým írskym premiérom Leom Varadkarom, ktorý je prvým, otvorene homosexuálnym premiérom. Počas rozhovoru však Trump na chvíľu prerušil komunikáciu s premiérom, aby si zaflirtoval s írskou reportérkou, ktorá v Oválnej pracovne bola.

Trump si najprv všimol, že medzi prítomnými sú aj írski novinári. Potom jeho pozornosť zaujala reportérka, ktorú si zavolal k sebe. "Máme tu krásnu írsku tlač," uviedol. 

"Som z RTÉ News, volám sa Caitriona Perry," reagovala washingtonská reportérka írskej verejnoprávnej stanice a podotkla, že írsky premiér ju už pozná. Trump reagoval slovami, za ktoré sa neskôr viacerí Američania ospravednili. "Á, Caitriona Perry. Krásne sa usmieva. Stavím sa, že sa k vám správa pekne," povedal Trump Varadkarovi. 

Sympatie však zrejme neboli obojstranné. Reportérka totiž zážitok označila za bizarný. Nie je isté, či jej to bolo príjemné alebo nie, no reakcie niektorých Američanov ukázali, že im to príjemné nebolo. Viacerí sa totiž za jeho správanie na sociálnych sieťach Írom ospravedlnili. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy