Skoro jasno
19°
Bratislava
Vilma
29.5.2024
Divoká bitka v obchode. Lietali päste, pivo a vytiahli aj mačetu
Zdielať na

Divoká bitka v obchode. Lietali päste, pivo a vytiahli aj mačetu

Archívne video

PLZEŇ / Roztržka sa odohrala medzi majiteľom obchodu a zákazníkom, ktorý poškodil obal od párkov. Po slovnej výmene a pár úderoch majiteľ vytiahol na zákazníka mačetu a plynovú pištoľ. Ten sa ale nedal zastrašiť a bránil sa pivom.

K incidentu došlo v malom obchode zmiešaného tovaru v Plzni-Boroch v nedeľu okolo pol desiatej večer. O kurióznom prípade informuje český portál iDnes.cz.

"V tej dobe si majiteľ obchodu všimol zákazníka, ktorý údajne zničil jedno balenie párkov v cene 20 korún tak, že nechtiac porušil plastový obal," informuje policajná hovorkyňa Hana Štefflová. Cena párkov v prepočte na euro bola pritom iba 0,76 centov.

Chybu spravil zákazník, keď znehodnotené párky odmietol zaplatiť, ale ich vrátil späť do regálu. Majiteľa to zrejme veľmi nahnevalo, pretože bez varovania udrel zákazníka päsťou do tváre. Nasledovala slovná hádka, pri ktorej sa presunuli von, pred obchod. Zákazník vtedy držal v ruke pollitrovú fľašu piva a našiel jej využitie. Majiteľa ňou udrel do hlavy. 

"Potom obaja opäť vošli do predajne, kde predavačka, ktorá všetko videla, vytiahla mačetu a začalo ňou tĺcť zákazníka po chrbte. Pravdepodobne, aby definitívne zahnal klienta na útek, vytiahol majiteľ obchodu z pod pultu plynovou pištoľou, natiahol ju a zamieril," uviedol Štefflová s tým, že zákazník naozaj vzal nohy na plecia.

Pri incidente sa nikto vážne nezranil a polícia to naďalej vyšetruje. U našich susedov zrejme divoké bitky nie sú ničím výnimočné. Aj pred pár mesiacmi k jednej došlo, ale v miestnej krčme. Pozrite si archívnu reportáž. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy