Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Tieto gestá manželov Trumpových nasvedčujú tomu, že ich vzťah nie je príliš vrúcny
Zdielať na

Tieto gestá manželov Trumpových nasvedčujú tomu, že ich vzťah nie je príliš vrúcny

TEL AVIV / Americký prezident pristáva na letisku v izraelskom Tel Avive. Vystupuje z lietadla, kde na neho čaká premiér Benjamin Netanjahu. Obaja štátnici sa vydajú ráznym krokom vpred po červenom koberci. MelanIa Trump kráča v úzadí, keď ju chce jej manžel chytiť za ruku, no prekvapivo ho tľapne po ruke, akoby mu dávala najavo, nech sa jej nedotýka.

Štátna návšteva amerického prezidentského páru v Izraeli sa začala pomerne sporne. Nenápadné, no veľmi dôrazné gesto Melanie zachytili kamery novinárov. Video sa okamžite dostalo na sociálne siete, kde sa stalo virálnym. 

Nie je to vôbec po prvýkrát, čo dala prvá dáma svojmu mužovi jasne najavo, nech si od nej drží odstup. Ľudia na internete tak začali diskutovať o tom, ako vôbec manželstvo medzi Donaldom a Melanie v skutočnosti vyzerá. 

Počas januárovej prezidentskej inaugurácie zachytili novinári zvláštnu mimiku Melanie v momente, keď sa jej manžel od nej odvrátil. 

Aj počas inauguračného večera boli všetky kamery namierené na nový prezidentský pár. Pri prvom tanci si manželia "Trumpovci" držali neobvyklý odstup. 

Prvá dáma USA Melania Trump navštívila v pondelok poprednú izraelskú nemocnicu v Jeruzaleme, známu aj ako centrum spolupatričnosti medzi Arabmi a židmi.

Manželku amerického prezidenta Donalda Trumpa počas návštevy nemocnice Hadassah sprevádzala Sara Netanjahu, manželka izraelského premiéra Benjamina Netanjahua.

Obe dámy sa stretli aj s mladými židovskými a arabskými pacientmi. Deti, niektoré oblečené v nemocničných pyžamách, im ukazovali obrázky, ktoré sami nakreslili, medzi nimi bola aj kresba Mickey Mousa. Melania Trump rozdala deťom aj ruksaky s hračkami.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy