Polojasno
12°
Bratislava
Valér
18.4.2024
Moderátorka v priamom prenose zistila, že jej manžel zahynul pri autonehode
Zdielať na

Moderátorka v priamom prenose zistila, že jej manžel zahynul pri autonehode

RAIPUR / Moderátorka ranných správ indickej televízie IBC24, Supreet Kaur, hlásila správy, keď do vysielania zaradili aktuálnu informáciu o dopravnej nehode. Nič netušiaca žena postupne podľa detailov zisťovala, že obeťou autonehody je jej manžel.

Moderátorka práve hlásila blok správ, keď náhle zaradili správu o ťažkej autonehode, pri ktorej vo vozidle SUV Renault Duster, zahynuli traja ľudia a dvaja sa zranili. V reportáži, ktorú 28-ročná Supreet Kaur zahlásila, síce nepadli mená obetí, no podľa detailných informácií, ktoré popisovali miesto nehody, auto, aj posádku, Kaur pochopila, že zrejme ide o auto jej manžela, ako píše portál ndtv.com.

Moderátorka vydržala až do konca príspevku a správu odhlásila. Až potom sa postavila zo svojho miesta a v zákulisí zatelefonovala reportérovi, ktorý bol na mieste nehody. Ten jej, žiaľ, jej predpoklad potvrdil. Jej manžel, s ktorým boli svoji len jeden rok a mali spolu dcéru, pri autonehode zahynul. Supreet Kaur, ktorá pracuje v televízii od svojich 19 rokov, je v Indii veľmi populárna. To, že dokázala odhlásiť správu až do konca napriek tomu, akú informáciu sa práve dozvedela, mnohí označujú za vrchol profesionality. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy