Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Pilotka vydesila cestujúcich, trápil ju rozvod
Zdielať na

Pilotka vydesila cestujúcich, trápil ju rozvod

TEXAS / Pilotka americkej leteckej spoločnosti United Airlines sa v sobotu v texaskom Austine dostavila na let v civile a vyzvala pasažierov na hlasovanie, či sa má prezliecť do uniformy. Šokovaným cestujúcim potom oznámila, že nevolila Donalda Trumpa ani Hillary Clinton, pretože ide o "bandu klamárov". O incidente v nedeľu informovalo vedenie United Airlines.

Letecká spoločnosť sa v nedeľňajšom vyhlásení pasažierom ospravedlnila, meno problematickej pilotky ale novinárom odmietla oznámiť. Mnohí z cestujúcich podľa agentúry AP lietadlo opustili a odmietli cestu do San Francisca nastúpiť.

"Chcela, aby sme hlasovali, či sa má prezliecť," povedala americkej televízii kpix Pam O'Neal po pristátí v Kalifornii. "Uvedomili sme si, že sa deje čosi, čomu nikto nerozumie. Ešte teraz sa trasiem, vyzerala, že nie je mentálne v poriadku," zverila sa.

Svoje vystúpenie ukončila pilotka výpoveďou o svojom práve prebiehajúcom rozvode. Cestujúcim potom vraj oznámila, že môžu lietadlo opustiť, ak sa necítia dobre, píše web ktla5.

Let z Austinu do San Francisca mal pre incident polhodinové meškanie. Stroj pilotovala náhradná posádka

;

Súvisiace články

Najčítanejšie správy