Oblačno
13°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Otec väznil syna 20 rokov v pivnici. Bol priviazaný k posteli
Zdielať na

Otec väznil syna 20 rokov v pivnici. Bol priviazaný k posteli

Zdroj: Reprofoto/Abril.com

SAO PAOLO / Tridsaťšesťročného Brazílčana Armanda de Andtradeho väznil jeho despotický otec dvadsať rokov v pivnici bez jedla. Muž žil vo vlastných výkaloch.

Armando zmizol pred dvadsiatimi rokmi. Zachránili ho úplnou náhodou pred pár dňami. Policajti vtrhli do domu jeho otca, pretože hľadali drogový gang. Keď sa dostali do pivnice, zostali v šoku. Objavili muža priviazaného k posteli, ktorý tam žil vo vlastných výkaloch. V miestnosti nebolo žiadne okno. 

Muž bol vydesený a vychudnutý. Vôbec netušil, kto je a nebol schopný hovoriť s políciou. Bol zanedbaný, mal neoholené fúzy a dlhé nechty na rukách i nohách. Pred denným svetlom sa bránil rukami. Previezli ho do nemocnice. 

Otec všetky obvinenia poprel

"Nechápal, že sme policajti. Ťažko uveriť tomu, že bol na tom mieste 20 rokov. Bolo to veľmi nehygenické, kde sa nedalo žiť," povedal policajný šéf Celso Marchiori. 

Prípad je v Brazílii ostro sledovaný. Zatiaľ ale nie je jasné, prečo otec syna tak dlho väznil. Susedia si myslia, že ho tam zavrel pre závislosť na alkohole. Jeden z nich povedal, že verí, že otec a nevlastná matka tínedžera zavreli v pivnici po tom, čo začal expertimentovať s alkoholom.

​Sám otec ale všetky obvinenia poprel. Tvrdí, že jeho syn pred dvadsiatimi rokmi zmizol a ukázal sa až nedávno. Potreboval jedlo a nemal kde bývať.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy