Skoro jasno
24°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Desivé video: Muž hovorí o najúžasnejšej žene, ukáže ju zviazanú za dverami
Zdielať na

Desivé video: Muž hovorí o najúžasnejšej žene, ukáže ju zviazanú za dverami

ANTIGO / Na internete už 7 rokov visí desivé video, o ktoré až teraz prejavila záujem aj polícia. Je na ňom mladík, ktorý rozpráva o tom, že stretol novú úžasnú priateľku. Záznam sa končí záberom na dvere, za ktorými je na zemi zviazaná hystericky plačúca žena.

Video nie je vhodné pre maloletých a mladistvých.

"Stretol som tu najúžasnejšiu ženu," hovorí mladík na videu. Takéto verejné vyznanie by istotne potešilo každú ženu. Do tohto momentu na ňom nie je nič kriminálne. 

V tom sa mladík postaví, príde k dverám, za ktorými je zviazaná na podlahe ležiaca žena, ktorá plače a prosí. "Hrôzostrašné, bolo mi z toho zle," hovorí Hope Sprenger, matka zmiznutej Kayly Berg.

 Video staré sedem rokov

Celé video je stále zavesené na internete. Prekvapujúce je na ňom to, že by sa na ňom mohla nachádzať zmiznutá Kayla Berg. Tú hľadá polícia vyše 7 rokov. Jej matka tvrdí, že by to mohla byť jej dcéra.

 "Znie ako ona, vyzerá ako ona. Mrazí ma z toho, ťažko sa mi to vysvetľuje," Hope Sprenger.

Milión pozretí

Podľa matky zmiznutej, sedí aj oblečenie, ktoré má žena na videu. Záznam sa na kanáli objavil pred vyše siedmimi rokmi. Za celý čas si ho pozrelo takmer 20 tisíc ľudí, v priebehu posledných dní prekročili videnia hranicu jedného milióna.

"To video je staré 7 rokov a bolo zavesené 2 mesiace od dňa jej zmiznutia. Pre mňa je to ako výstražný maják," hovorí Hope Sprenger.

Obnovené vyšetrovanie

Polícia prípad zmiznutej Kayly opätovne otvorila. K mladíkovi dorazili aj vyšetrovatelia, ale nenašli ho. Možné je aj to, že by video mohlo byť podvrh či nevhodný žart.

"Neviem, či je to pravda, alebo klamstvo. Ak je to pravda a nie je to Kayla, môže to byť iné zmiznuté dieťa. Ak je to klamstvo, ten človek má naozaj zvrátený a chorý zmysel pre humor," dodáva Hope Sprenger.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy