Polojasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Žena našla svojho priateľa v sprche s inou, sokyňu ťažko zranila
Zdielať na

Žena našla svojho priateľa v sprche s inou, sokyňu ťažko zranila

Zdroj: Profimedia

BOSKOVICE / Kuriózny prípad, ktorý sa odohral v Boskoviciach v Juhomoravskom kraji, riešia momentálne českí policajti. Dvadsaťročnú ženu ťažko zranila mužova priateľka, potom čo milenecký pár objavila práve v tom najlepšom v sprche. Informáciu priniesol český web idnes.cz.

Medzi devätnásťročným mladíkom a dvadsaťročnou slečnou to zaiskrilo na prázdninovej večernej zábave. Ako povedal pre internetový portál idnes.cz policajný hovorca Bohumil Malášek "úvodné sympatie dostali iný rozmer, keď lokál opustila mladíkova priateľka."

Nový pár sa následne z baru vytratil a začal si užívať sexuálne radovánky. Mladíkova priateľka sa však nad ránom prebudila a začala svojho partnera hľadať. 

Počula podozrivé zvuky

"Keď prechádzala okolo spŕch, upútali ju podozrivé zvuky. Vošla dovnútra a našla tam svojho priateľa, ako sa intímne zbližuje s inou ženou," dodal policajný hovorca.

Ohrdnutá žena neovládla svoj hnev a svoju sokyňu napadla. "Útokom jej spôsobila zlomeninu tváre, tržné rany a podliatiny. Napadnutá žena skončila v nemocnici a dokonca ju museli operovať," dodal Malášek.

Útočníčku teraz polícia stíha za ublíženie na zdraví. 

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy