Polojasno
17°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Dievčatko sa snažilo prebrať nadrogovanú mamu, ležala medzi regálmi
Zdielať na

Dievčatko sa snažilo prebrať nadrogovanú mamu, ležala medzi regálmi

MASSACHUSETTS / Ako odstrašujúci príklad zverejnili policajti video, na ktorom vidno nadrogovanú ženu ležať v obchode na zemi. Najhoršie na tom je, že tam nebola sama. Prebrať sa ju snažila jej dvojročná dcérka, ktorá nechápala, čo sa deje.

V nákupnom centre v Massachusetts leží bezvládne na zemi 36-ročná žena. Jej dvojročná dcérka, oblečená ešte v pyžame, kričí ako o život. Nechápe, prečo sa mama nehýbe. Nevie, že sa predávkovala.

"Je hrozné pozerať sa na človeka, ktorého závislosť premohla natoľko, že sa už nedokáže postarať ani o svoje dieťa," povedal policajt James Fitzpatrick. Privolaní záchranári dokázali ženu prebrať  a je mimo ohrozenia života. Už čoskoro však bude čeliť obvineniu z ohrozenia dieťaťa. Policajti zverejnili videozáznam z jediného dôvodu. Chcú ľuďom ukázať, ako dokážu drogy zničiť človeka. 

"Na vlastné oči sa môžu presvedčiť, aké sú drogy nebezpečné. Tá žena má šťastie, že prežila," hovorí Fitzpatrick. 

Matky alkoholičky

Krátko po afére v Massachusetts zasahovali policajti v New Hampshire. Na parkovisku pred miestnym obchodom zadržali dve mladé ženy pod vplyvom alkoholu. Obe mali so sebou svoje bábätká. "Nedokázali sa postarať ani o seba, nieto ešte o svoje deti," informuje policajt Joel Dolan.

Jedno z detí malo štyri mesiace, druhé iba mesiac. Službukonajúci policajt vzhľadom na stav ich matiek vydal najneobvyklejší príkaz svojej kariéry. "Jednej z nich musel prikázať, aby ukončila dojčenie," hovorí policajt.

Deti policajti zverili starým rodičom.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy