Zatiahnuté
20°
Bratislava
Svetozár
16.5.2024
Díleri babráci. Namiesto klientovi zavolali na 112
Zdielať na

Díleri babráci. Namiesto klientovi zavolali na 112

Zdroj: ISIFA

BEREA / Dvaja muži si asi budú ešte niekoľko rokov búchať hlavu o múr väzenskej cely pre svoju chybu. Tá im prekazila výnosný, hoci ilegálny biznis a dostala ich pred spravodlivosť. Zradil ich nástroj, ktorý im za bežných okolností peniaze zarábal. Problémom je, že omylom sa namiesto ku klientovi dovolali na políciu.

Kým jeden z nich práve so zákazníkom dojednával predaj, ten druhý omylom mobilom z vrecka vytočil núdzovú policajnú linku. Keďže volania sú nahrávané, polícia tak získala priamy dôkaz o ich nelegálnej činnosti. 

"Dispečer bol schopný rozoznať, že jeden z páchateľov s niekým volá a dohaduje sa o drogách," povedal Jake Reed z miestnej polície. Pracovník núdzovej linky vyhľadal polohu páchateľov a poslal na miesto zásahové vozidlo. Muži po príchode strážnikov tvrdili, že o žiadnych drogách nevedia. A jeden z nich to popiera dosiaľ.

Polícia našla zbraň. Takže volajúci bude čeliť obvineniu z prechovávania  heroínu a pervitínu a druhý ilegálnej držbe strelnej zbrane. To však neboli jediní babráci tohto dňa. Ďalšími sú zatiaľ neznámi díleri z Pittsburghu. Tí si za miesto odovzdávky vybrali odpadkový kôš. 175 tisíc dolárov v heroíne našiel pri vysypaní odpadkov muž, ktorý sa tak zľakol, že ihneď zavolal strážnikov.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy