Zatiahnuté
14°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Zlodej babrák. Z kanála mu trčali nohy
Zdielať na

Zlodej babrák. Z kanála mu trčali nohy

MOST / Aj zlodej by zrejme mal pri svojej temnej práci používať rozum. Inak môže dopadnúť všelijako. Napríklad tak, ako jeden naozaj šikovný kmín, ktorý sa chcel ulakomiť na veko od kanálu. Veko síce odvekoval, no vzápätí do toho kanála zapikoval dolu hlavou. Nakoniec ho museli odtiaľ vyťahovať policajti.

Dole hlavou vyše 20 minút

Školník strednej priemyselnej školy v Moste v piatok krátko po obede neveril svojím očiam. Na dvore školy uvidel z kanála trčať ľudské nohy. Na miesto okamžite privolal políciu.

Muž strávil v kanáli dole hlavou asi 20 minút. Neuveriteľný príbeh má ešte neuveriteľnejšie vysvetlenie. Muž doplatil na svoju chamtivosť. Do areálu školy sa totiž vybral kvôli veku od kanálu, ktoré chcel ukradnúť a predať. To mu však nestačilo a preto zariskoval. "Bol tam taký rezavý plech a ja som ho chcel vziať," povedal.

Na druhý deň tam kradol opäť

Bezdomovec mal veľké šťastie, že sa mu nič nestalo. Avšak z toho, čo sa mu stalo v piatok sa muž asi nepoučil, pretože v sobotu vstúpil do areálu znovu. "Išiel tam kradnúť zase a zase sme ho chytili s kanálom," informoval riaditeľ mestskej polície Most Bronislav Schwarz.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy