Zatiahnuté
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Slovenská modelka z Istanbulu: bolo to ako vo vojne
Zdielať na

Slovenská modelka z Istanbulu: bolo to ako vo vojne

ISTANBUL / Pokus o prevrat v Turecku zažila slovenská modelka, ktorá je priamo v Istanbule. Agentúra jej zakázala vychádzať z domu a podľa vlastných slov sa cítila ako vo vojne.

Slovenská modelka najskôr o ničom nevedela, v čase pokusu o prevrat bola v hotelovej izbe. "Zistila som, že mi nejde facebook, a tiež mi nešlo volať. Nikomu som nevedela nič povedať, lebo som nič nevedela, lebo tu vypli všetky médiá. Nič tu nešlo," hovorí modelka.

Nesmú vychádzať von

Rodina aj kamaráti jej začali písať, či je v poriadku. O pol jednej v noci jej zavolali z agentúry. "Nesmie nikto vychádzať von až do pondelka. Prísne pravidlá vydal parlament. Nemôžeme vyjsť z dverí, ani ísť k oknám," opisuje situáciu.

To, že nesmú vychádzať je podľa nej problém, pretože v dome nemajú pitnú vodu. "Mám tu asi trištvrte litra vody na deň, tak si ho musím šetriť," hovorí.

Ako vo vojne

Slovenská modelka sa cítila ako vo vojne. "Nad našou hlavou lietali stíhačky. Zrazu nastal výbuch, zatriaslo nám domom," opisuje. Vyšla pred dvere izby a tam stála modelka z Argentíny, ktorá plakala a bola v šoku. "Mne bolo na odpadnutie," dodáva modelka. 

Na radu kamaráta si sadli všetky do kuchyne, kde nie je okno do ulice. Snažili sme sa rozprávať, ale nepočuli sme sa. "Bolo to ako vo vojne. Asi o šiestej ráno to prešlo," opisuje.

Škrteľ je v poriadku

V Turecku je aj futbalista Martin Škrteľ. "Volalo mi veľa ľudí, písalo mi veľa ľudí. Každého som uistil, že som v poriadku. Táto časť, kde sa nachádzam na hoteli, je kľudná," uviedol Škrteľ.

Na hoteli napokon strávil aj dnešný deň, ktorý mal nečakane voľný. "Dnes nám zrušili tréning, respektívne zápas. Ďalšie informácie nám poskytnú potom neskôr a uvidíme, čo bude ďalej," dodal Škrteľ.

Pozrite si priloženú reportáž:

Najčítanejšie správy