Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Žena nemohla mať deti. Vytúženú dcéru jej porodila vlastná mama
Zdielať na

Žena nemohla mať deti. Vytúženú dcéru jej porodila vlastná mama

TEXAS / Rodičia dokážu pre vlastné deti urobili často aj nemožné. Svoju dcéru nadovšetko miluje aj 54-ročná Tracey z Texasu. Jej dcéra sa vydala a s manželom túžili po bábätku, no neúspešne. Vytúženú dcérku im napokon porodila jej vlastná stará mama.

"Moja milovaná mama mi dala ten najkrajší darček, aký som si mohla v živote želať," povedala mladá mamička Kelley McKissacková,

Kelley sa už teraz usmieva, ale predchádzajúce mesiace radosť zo života nemala. Po svadbe jej lekári oznámili, že jej manžel je neplodný. Na vlastné dieťatko sa napriek tomu tešila. Umelé oplodnenie podstúpila trikrát a trikrát o dieťa prišla.

Netradičná prosba

"O dieťatko sme sa s manželom pokúšali tri roky," priznáva mladá mamička. Keď mala 28 rokoch svoj boj vzdala a o pomoc poprosila toho, kto má v jej živote špeciálne miesto - vlastnú mamu.

"Povedala mi, že keď ona nedokáže vynosiť dieťatko, či by som to pre ňu neurobila ja. Nemala som nad čím rozmýšľať, hoci o tomto som nikdy nesnívala," hovorí so smiechom stará mama Tracey Thompsonová.

Rizikové tehotenstvo

Starú mamu lekári pozorne sledovali. Rizikové tehotenstvo podľa nich zvládla ukážkovo. "Bolo to veľmi špecifické tehotenstvo, ale sme šťastní, lebo sa skončilo najlepšie, ako mohlo," uviedol lekár Joe Leveno.

"S manželom si prešli ťažkými skúškami. Neplodnosť, potom tie potraty...ja som ju proste nemohla sklamať. Stal sa zázrak a videl ho aj Boh," myslí si Tracey, ktorá pre svoju dcéru vynosila dieťa. A výsledkom zázraku je krásne a zdravé, takmer 3-kilové  dievčatko.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy