Zatiahnuté
17°
Bratislava
Galina
3.5.2024
V kontajneri na sídlisku našli telo novorodenca
Zdielať na

V kontajneri na sídlisku našli telo novorodenca

PRAHA / Na sídlisku v stredočeskom meste Mníšek pod Brdy objavili v kontajneri telo novorodenca. To bolo zabalené v igelitovej taške. Polícia už prípad vyšetruje, bližšie informácie ale zatiaľ poskytnúť odmieta.

"O tejto informácii sme sa dozvedeli na základe oznámenia," informoval hovorca polície Jakub Vinčálek. 

Na miesto okamžite vyrazili kriminalisti, ktorí objavili telo novorodenca v kontajneri. "Policajti tu boli celú noc," povedala obyvateľka sídliska.

Kroky kriminalistov následne smerovali na najvyššie poschodie domu. Dvere do jedného z bytov sú zapečatené a strážia ich policajti.

Informačné embargo

Podľa najnovších informácií vyšetrovatelia čakajú na povolenie na domovú prehliadku. Bližšie informácie o tom, čo sa v byte stalo, poskytnúť nechcú. "Bližšie informácie k prípadu nemôžem poskytnúť, keďže kolegovia z kriminálnej polície na prípade pracujú," potvrdil Vinčálek.

Podľa susedov v byte býva správca domu s manželkou a synom. Práve kvôli synovi kriminalisti na miesto dorazili. Podľa informácií FTV Prima je matkou dieťaťa jeho priateľka.

"Z výsledkov nariadenej súdnej pitvy by sme sa mali dozvedieť, či novorodenec zomrel násilnou smrťou," informoval policajný hovorca. Od toho sa bude ďalej odvíjať policajné vyšetrovanie.

Zrútil sa

Obvinenie zatiaľ nepadlo. Podľa informácií FTV Prima sa syn majiteľa bytu a pravdepodobný otec dieťaťa zrútil a skončil v starostlivosti lekárov.

Prvé výsledky pitvy by mali mať policajti k dispozícii už v piatok.

Pozrite si reportáž reportéra FTV Prima Ondřeja Pořízka:

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy